Innovationstävling inom äldreomsorgen

Tävlingen är nu avslutad

Ett stort tack till alla som deltog i OpenLabs Innovationstävling inom äldreomsorgen.

Vi fick in många spännande idéer och efter bedömning enligt tävlingskriterierna har juryn nu kommit fram till en vinnare. Grattis till bidraget Bingo!

Vill du veta mer om andra tävlingar? Registrera dig nedan!

08 dagar 13 timmar 44 minuter 51 sekunder

kvar att lämna in ditt bidrag!

Frågor

Vad är OpenLab.Competitions?

OpenLab.Competitions är en tävling som arrangeras av OpenLab tillsammans med Student Competitions. Tävlingen går ut på att komma på innovativa lösningar för de problem som äldre möter i sin vardag. Du som deltar i tävlingen kan ladda ner tävlingens utmaning här. När du skapat en lösning fyller du i bidragsmallen och laddar upp ditt bidrag på hemsidan. Deadline är den 10 september 2014.

Hur deltar jag i tävlingen?

Vem kan delta i tävlingen?

Tävlingen är öppen för alla som fyllt 18 år och som vill vara med och påverka utvecklingen av en bättre äldreomsorg i Stockholms stad.

Kan man tävla tillsammans?

Ja, men däremot kan bara en person stå som ägare av kontot ni registrerar för att delta i tävlingen och bara denna person kan ta emot priset eftersom det endast är en vinst.

Hur gör vi för att tävla som företag/organisation?

För att tävla som ett företag eller en organisation så fyller ni i företaget eller organisationens namn när ni registrerar ett konto. Rättigheterna till lösningen samt eventuellt pris går till företaget/organisationen.

När är sista tävlingsdagen?

Tävlingen startar den 21 maj kl. 09:00 svensk tid och bidrag måste vara inkomna senast den 10 september kl. 23:59. Endast bidrag som inkommit under tävlingsperioden kommer att beaktas i juryns arbete.

Vilka kriterier kollar juryn på?

Juryn bedömer lösningarna utifrån vilka möjligheter det finns att förverkliga lösningarna samt om lösningen kan appliceras på flera olika områden och delar av landet. De kollar även på helhetsintrycket kring lösningen. Det är essentiellt att bidraget följer samtliga utav tävlingens regler och riktlinjer för att kunna utses som vinnande bidrag.

Hur många vinnare utses?

Målet är att minst en lösning kommer att erbjudas plats att installera sina prototyper under en period i äldreboenden i Stockholmsområdet. Bidrag till installation kommer att erhållas.

Jag har problem med att ladda sidan.

Följande webbläsare rekommenderas för tävlingen: senaste versionen av Chrome, Firefox och Safari.

Vad händer om jag inte följer tävlingen regler?

Student Competitions har rätten att diskvalificera bidrag som inte följer de uppsatta reglerna. Läs mer här.

Kontakt

Har du frågor om tävlingen? Tveka inte att kontakta oss på openlab@sqore.com

För frågor om äldreomsorgen i Stockholm vänligen besök http://www.stockholm.se/FamiljOmsorg/Aldreomsorg/.

För frågor om OpenLab vänligen besök http://www.openlab.se.